branches-kantoren.webp
Branches

Kantoren

Als toonaangevende speler op het gebied van ventilatie, dagen wij onszelf uit om tot steeds betere oplossingen te komen. Lucht mag dan wel onzichtbaar zijn; het is cruciaal voor de manier waarop mensen functioneren én presteren. Het is immers bewezen dat een gezond binnenklimaat een bijdrage levert aan het verhogen van de productiviteit. Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw medewerkers zich prettig en comfortabel voelen, zodat zij dagelijks het beste uit zichzelf kunnen halen.
interduct_megaduct_zutphen_169_web-9.jpg

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

interductahf_9345.jpg

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Alle projecten

Weert
Antje van de Statie
Kampen
Binnenplezier
Wormerveer
De Halm Noordeinde
Den Haag
Grotius
Zutphen
Kade Zuid
Oijen
Kerkwoning
Alphen aan den Rijn
Klaverhof
Rotterdam
Little C
Herten
OolderVeste
Roermond
Parkwijk ’t Ham
Pernis
Port Tussenhoeve
Oosterhout
Thuisvester
Amsterdam
Vertical
Teteringen
Wij Wonen
Weert
Wiên
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Direct iemand aan de lijn?

Klantenservice
+31 - 88 134 30 00