branches-publieke-ruimtes.webp
Branches

Publieke ruimtes

Theaters, winkelcentra, overheidsgebouwen en publieke instellingen vormen ontmoetingsplaatsen voor grote aantallen mensen. De lucht die zij inademen is cruciaal voor hun welzijn en gezondheid.

Onvoldoende ventilatie kan leiden tot een ongezonde omgeving, wat een direct gevolg heeft voor de gezondheid. Onze ventilatieoplossingen spelen een essentiële rol in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zodat de bezoekers zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: zorgeloos genieten.

interduct_megaduct_zutphen_169_web-9.jpg

Gezonde luchtkwaliteit door ventilatie

Een optimaal binnenklimaat is de basis van een gezonde leefomgeving. Schone lucht versterkt uw immuunsysteem, verbetert uw focus en voedt uw productiviteit. Hierdoor voelt u zich energiek en alert.
Of het nu thuis, op kantoor, in scholen of openbare ruimtes is, ventilatie creëert een atmosfeer waarin u gedijt. De oplossingen van Interduct gaan verder dan alleen het bieden van frisse lucht. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

interductahf_9345.jpg

Installatie in woningbouw en utiliteit

Een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen: dat is onze droomambitie. Om deze ambitie na te streven biedt Interduct alles op het gebied van lucht. In iedere branche, in iedere situatie. Montage kan niet zonder ontwerp en installatie kan niet zonder onderhoud. De combinatie van al onze diensten, versterkt door onze kernwaarden, leidt ertoe dat we in staat zijn de krachten te bundelen. Zo zorgen we ervoor dat de wens van de klant én hun eindgebruikers altijd centraal staat.

Interduct

Projecten in publieke ruimtes

Kampen
Binnenplezier
Zutphen
Kade Zuid
Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Direct iemand aan de lijn?

Klantenservice
+31 - 88 134 30 00