meten-en-inregelen.png

Luchtmeting laten uitvoeren

Wilt u de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand meten? Bijvoorbeeld omdat u de oorzaak van uw gezondheidsklachten wilt achterhalen of omdat u voor de Arbowet aan bepaalde emissievoorwaarden moet voldoen? Dan kan Interduct u helpen.

Al meer dan 35 jaar is Interduct dé specialist op het gebied van lucht en ventilatie. U kunt door ons een luchtmeting laten uitvoeren. Met geavanceerde meetapparatuur komen wij dan bij u langs om de ruimtelucht te analyseren. Neem direct contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een luchtmeting laten uitvoeren?

Een gezond en comfortabel binnenklimaat is enorm belangrijk. Helaas weten veel mensen niet hoe het gesteld is met de lucht die ze dagelijks inademen. Door een luchtmeting uit te laten voeren, wordt de luchtkwaliteit in woningen, kantoren of bedrijfspanden geanalyseerd. Zo kan onder meer de luchttemperatuur, de luchtvochtigheid en de hoeveelheid CO2 in de lucht inzichtelijk gemaakt worden.

Luchtmeting voor particulieren

Heeft u last van muffe geurtjes in huis, bent u overmatig aan het hoesten of heeft u jeuk of branderige ogen? Dit kan het gevolg zijn van een slecht binnenklimaat. Tijdens een professioneel luchtonderzoek in uw woning wordt onderzocht waar de problemen vandaan komen en hoe deze in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Luchtmeting voor bedrijven en instellingen

Kantoorgebouwen, scholen, werkplaatsen en andere utiliteitsgebouwen moeten tegenwoordig voldoen aan bepaalde normen om de luchtkwaliteit te garanderen. En dat is maar goed ook. Ongemerkt kunnen er in een bedrijfspand hoge concentraties (schadelijke) stofdeeltjes in de lucht hangen. Wanneer de lucht onvoldoende gezuiverd wordt, kan dit effect hebben op de gezondheid van werknemers.

Met een professionele luchtmeting kan een objectieve beoordeling worden gegeven van het binnenklimaat.

Een vakkundige en nauwkeurige luchtmeting

Wanneer u besluit om een luchtmeting door Interduct uit te laten voeren, bent u verzekerd van een vakkundige en nauwkeurige meting. Met onze speciale luchtmetingsapparatuur meten wij, afhankelijk van uw wensen, de hoeveelheid CO2, smog of straling.

Ook controleren wij of er sprake is van droge lucht, slechte ventilatie en of er schimmels of bacteriën aanwezig zijn. Vervolgens krijgt u van ons de resultaten en komen wij met een passend advies over hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren. Wanneer u dat wenst, kunnen wij natuurlijk ook uw luchtkanalen grondig inspecteren.

Over Interduct

Interduct is al jaren dé specialist op het gebied van lucht en ventilatie. Met ons team van specialisten bouwen wij aan een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen. Dat doen we onder meer door het ontwerpen, installeren en onderhouden van ventilatiesystemen voor de woningbouw en utiliteit. Wij zijn merkonafhankelijk. Hierdoor hebben wij voor elk budget de beste oplossing.

Maak een afspraak

Bent u ook benieuwd naar de luchtkwaliteit in uw woning of bedrijfspand en zou u graag een luchtmeting laten uitvoeren? Of wilt u meer weten over de kosten en onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel naar 088 134 30 00 of vul ons contactformulier in. Onze specialisten komen graag bij u langs met geavanceerd meetapparatuur en een gedegen advies op maat.

Contact

Neem contact op met Interduct

Het formulier is succesvol verzonden.

Wij nemen spoedig contact met u op.

Direct iemand aan de lijn?

Klantenservice
+31 - 88 134 30 00